Vegyél jó számítógépet biztos helyről

Nagytarcsán működő PC Aréna Kft. professzionálisan felújított számítástechnikai gépeket és alkatrészeket forgalmaz, s e területen hazánk piacvezető nagykereskedése.

Vegyél jó számítógépet biztos helyről

A 2005-ben alapított cég példa nélküli precizitással teszteli termékeit, a felújítást pedig kizárólag prémium márkájú alkatrészek beépítésével végzi. Az általuk forgalmazott számítógépek, monitorok, laptopok, szoftverek és alkatrészek megbízhatóságára teljes garanciát vállalnak. Az ingyenes tanácsadás mellett a honlapjukon (www.pcarena.hu) több ezer raktáron lévő prémium termék közül kedvükre válogathatnak az érdeklődők.

A PC Aréna immár 12 év tapasztalatával, piacvezető pozíciójával, Bisnode AAA minősítésével és üzleti megbízhatóságával, környezettudatosságával és az ügyfelek iránti elkötelezettségével vállal garanciát a termékeiért, akár három évre is kiterjeszthető jótállással.

Miért ajánljuk a vállalkozásoknak?

A magyar kis- és középvállalkozások harmada öt évnél idősebb számítógépeket használ. Egy hazai kkv-nak ahhoz, hogy megújítsa teljes IT-rendszerét, nem feltétlenül új, ám a lehető legolcsóbb és a legmegbízhatóbb informatikai eszközt kell választania, ugyanis hasonló összegért teljes egészében felújított prémium terméket is vásárolhat, amely egy-két év helyett még akár évtized múltán is probléma nélkül használható.

A PC Aréna Kft.-nél a felújított számítástechnikai termékek prémium márkás alkatrészekből lettek összeállítva, és több fázisú tesztelésen mennek keresztül. A felújított számítógépek, laptopok, monitorok, nyomtatók, valamint egyéb informatikai alkatrészek és kellékek minden egyes alkatrészét szakszerűen ellenőrzik, így kizárólag prémium minőségű, tökéletesen működő, nagy munkabírású termékeket kínálnak eladásra.

Miért ajánlják a számítástechnikai eszközeinket magánszemélyeknek is?

Azért, mert ezek a számítógépek és laptopok kiválóak otthoni munkákra is, például internetezésre, filmnézésre, szövegszerkesztésre, videovágásra, photoshopos munkákra, játékok futtatására stb. Kérjen tanácsot a PC Aréna értékesítőitől, hogy melyik eszközt ajánlják a kívánt célra.

Termék életútja:

Milyen termékeket kínálnak?

Felújított számítógépeik a világ legnagyobb gyártóinak − Dell, Lenovo, HP, Fujitsu stb. − üzleti szériás, úgynevezett Business Class modelljei. E termékeket az átlagosan két-három esztendőnyi igénybevételtől eltérően 8-10 éves, minden tekintetben megbízható használatra tervezik.

 A minősítési folyamat részeként a Business Class modellek egy saját fejlesztésű szoftver segítségével egyedi tesztelésen mennek keresztül, melynek segítségével a PC Aréna szakemberei minden információt megtudhatnak a termékek különböző alkatrészeiről, illetve azok állapotáról.

A nyugat-európai országokból kamionokon érkező számítástechnikai eszközök teljes felújítását több mint negyven szakember végzi a modern üzemcsarnokban.

Magyarországon egyedül a PC Arénának van Microsoft Authorized Refurbiser (MAR) partneri minősítése, ami egyebek mellett azt jelenti, hogy hivatalosan forgalmazhatják a felújított gépekre szánt Windows-licenceket. (A MAR-licenc a bolti Windowshoz képest harmadannyiba kerül.) A Windows-alapú gépeket a PC Aréna kulcsrakészen kínálja eladásra, ugyanis előtelepítik az operációs rendszert a választott eszközre, ráadásul frissítésekkel és illesztőprogramokkal együtt. A PC Aréna Kft. a 2005-ös megalakulása óta 2,5 millió felújított számítógépet adott el.