Tizenöt év

happy-birthday-618601_640.jpg

Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, elsősorban magamnak írtam. Azért készítettem, hogy ezzel is rávegyem magam a szakmai hírek követésére, és ezzel is rávegyem magam arra, hogy valamilyen rend szerint teljenek a napjaim. Tizenöt éve kezdtem el felépíteni az Onlinemarketing.hu-t, mint ügynökség, és mindezt iroda nélkül, otthonról. Kellett egy keret, mert tudtam már akkor, milyen otthonról dolgozni, és nem akartam, hogy elpocsékoljam az időmet.

Azóta az Onlinemarketing.hu-nak van irodája, de most, tizenöt évvel később (átmenetileg) nem használjuk – mert az otthoni munka, a home office biztonságosabb. Mára az a fajta otthoni munka, ami tizenöt éve ritka volt, sokak által megismert lehetőség lett – de ehhez nem volt elég a technológiai fejlődés, ehhez kellett egy világjárvány.

A tizenöt év alatt számos dolog történt velem és a céggel is. Átéltünk több válságot, kollégák és ügyfelek jöttek és mentek, de ami változatlan, az a tevékenységünk: továbbra is – nevünkhöz híven – az online marketinggel foglalkozunk.

Eltelt tizenöt év. Köszönöm mindenkinek, aki ebben a partnerem, a partnerünk volt, aki olvasta ezt a blogot, aki továbbosztotta a bejegyzéseket, aki kommentelt bárhol. És bár az utóbbi időben keveset írtam, de talán ez az ősz és a tizenöt év fog adni egy új lendületet.

Boldog születésnapot, Onlinemarketing blog!

<!–

–> Tizenöt évA cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://onlinemarketing.blog.hu/2020/09/12/tizenot_ev_981