Spoti Stúdió: ahol a brand managerek álma valóra válik

Márka kommunikációs pályázatot hirdet a SPOTI STUDIO! Jelentkezz, és nyerj terméked számára egy tabletop reklámfilmet!

 Itt a termékek Hollywoodja!

Spoti Stúdió: ahol a brand managerek álma valóra válik

A SPOTI STUDIO lehetőséget ad a magyar termékgyártó vállalkozások számára, hogy reflektorfényben csillogtassák meg márkájukat, és hazavigyenek brandjük számára egy social media reklámfilm csomagot, vagy akár egy tabletop TV nagyreklámfilmet is. A jelentkezéshez nem kell más, mint egy 10-15 mondatos kreatív önéletrajz a termékről, és egy előnyös kép, mely méltón mutatja be a pályázó márkát. Legyen az finom, illatos, különleges, szép, handmade, jöhet bármi, ami egy asztalon elfér.

A zsűri tagjai: a Kreatív magazin kiadójának ügyvezetője, Vándor Ágnes, hazánk egyik legelismertebb reklámfilm rendezője, Menzkie, valamint a kiválasztásban közreműködik a SPOTI Studio kreatív csapata. Ők lesznek azok, akik keresik a rejtett szépséget a pályamunkákban.

Egyedülálló lehetőség a KKV szektorban is

A socialmedia remek felületet biztosít a kis- és középvállalatok számára termékeik népszerűsítéséhez, ahol egyre inkább a vizuálisan kiemelkedő minőségi tartalom a szempont. A SPOTI STUDIO pályázatával most alkalom nyílik rá, hogy egy olyan reklámfilmhez jusson hozzá bárki, amely látványosan és egyedi módon kidomborítja márkája pozitívumait.

A Stúdióról

A SPOTI egy kreatív szakemberekből álló csapat, egy ultramenő mozgóképes, modern és innovatív stúdióban, ahol a profi filmes szakértelem mellett több évtizednyi marketinges tudás is jelen van. Tőlünk nemcsak egy magas minőségű reklámfilmet kap a nyertes, hanem egy minden igényt kielégítő filmes szolgáltatást is.

Ennek megvalósításában jelen vagyunk az ötlettől, a storyboard kidolgozásán keresztül, a forgatás és utómunka minden részletéig. Végeredményként, elkészül egy olyan reklámfilm, melyet a nyertes büszkén nézhet vissza a social felületeken vagy akár a TV képernyőjén. Eszközpark, stúdióberendezések, kivitelezés: ezek adottak, de mi kell még? Egy kreatív, elhivatott marketinges és egy lehetőségekkel teli márka. Hihetetlen slow-motion technológia, pergő-forgó tárgyak, repkedő gyümölcsök, lángoló zöldségek, vízpermettől gyöngyöző labdák, mély közelik és végtelen lehetőségek, amikben a termékek úgy jelennek meg, ahogy sose képzeltük volna. Csapatunk az elmúlt évben számos cégnek varázsolt szemet gyönyörködtető reklámfilmeket. Ügyfeleink közt feltűnik a Globus, Vénusz, Fresh Corner, Decathlon, Gyulai vagy a Pécsi sör. Kész munkáink és a videók látványvilága magáért beszél, a végeredmény pedig minden alkalommal innovatív, új, és természetesen a márka arculatára szabott.

Spoti Stúdió: ahol a brand managerek álma valóra válik

Jelentkezz!