Rejtett profit a kapcsolati tőkében – MarketingMájus

Ha majd egyszer saját övkötőddel kötöznek meg és jól elhusángolnak, akkor fogod igazán megtudni, mennyiben büszkélkedhetel összeköttetéseiddel.

Shakespeare: Minden jó, ha jó a vége

woman-789146_640.jpg

Az ember társas lény, és mint ilyen, fontosak a kialakult kapcsolatai. Azok a kapcsolatok, amelyek jelentik a családot, a barátokat, az osztálytársakat, ismerősöket, kollégákat és volt kollégákat – olyan embereket, akikkel hosszabb-rövidebb ideig találkozott életében. Sok dolgotól függ, hogy ez a kapcsolatrendszer kinek mit jelent. Egy biztos: nem tudjuk magunkat függetleníteni ettől.

Befolyásolja az életünket: gondolkodásunkat, a dolgokhoz való hozzáállásunkat, és a lehetőségeinket is. Ha valamire szükségünk van, amit saját erőből nem tudunk vagy nem akarunk megcsinálni, akkor természetes módon először olyan embereket kérdezünk meg, akiket ismerünk. Minél jobban ismerjük, annál pontosabban tudjuk, mit szabad megkérdeznünk, és annál pontosabban tudjuk, mennyire bízhatunk meg a kapott válaszban.

Egy orvos ismerőstől nem autószerelési tanácsokat kérünk, és nem az autószerelőnkre hallgatunk, ha egészségügyi problémánk van. Ez annyira egyszerű, hogy sokszor nem is gondolunk bele, de valójában folyamatosan mérlegeljük a kapcsolatainkat, ha szükségünk van rájuk. És ez a mérlegelés nem is igazán tudatos.

Néha ez a kapcsolatrendszerünk felértékelődik: nemcsak a mindennapi problémák esetében fordulhatunk az ismerősökhöz, hanem akár a megélhetésünket segítendő esetekben is. Ha munkát keresünk, ha vállalkozunk és megbízható partnereket vagy akár megrendelőket keresünk, minden esetben építhetünk a kapcsolatrendszerünkre.

De vajon mi történik, ha tudatosan bánunk ezzel a rendelkezésre álló erőforrásunkkal? Az Onlinemarketing Klub május 26-i, szerdai előadása erről fog szólni. 

Tollár Móni fog előadni arról, hogy használjuk jól – kihasználás nélkül – mindenki épülésére a meglévő kapcsolati tőkénket. A hálózatokban rejlő potenciál hatalmas értéket jelent, és ezt nem olyan egyszerű kiaknázni. Móni színművész, előadásai mindig különleges élményt adnak a résztvevőknek, így ezért sem érdemes kihagyni azt!

Tehát szerdán 14 órától a Klub Facebook csoportjában élő előadásban Tollár Móni, előadásának a címe: Rejtett profit a kapcsolati tőkében. Legyél Klubtag, és vegyél részt rajta!

<!–

–> Rejtett profit a kapcsolati tőkében - MarketingMájusA cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://onlinemarketing.blog.hu/2021/05/25/rejtett_profit_a_kapcsolati_tokeben_marketingmajus