Pénteki tanítás – új tárgy

puzzle-562566_640.jpg

A Wekerlén pár éve kezdtem el tanítani, Gáspár Katalinnal közösen a Közösségi média marketing tantárgyat tanítjuk nappalisoknak és levelezősöknek. Már az első félév jól indult, épp akkoriban kerestünk gyakornokokat, és többen is dolgoznak a mai napig abból a csoportból nálunk.

A tantárgy jellege miatt is szeretem, a kedvenc témáim egyike a közösségi média, szívesen beszélek róla, szívesen tanítom. Most pénteken viszont egy másik tantárgyat fogok tanítani. A Wekerle ugyanis marketing menedzser képzést indított, és ennek első féléves tematikájában szerep az Online marketing és trendjei tárgy. Erre kértek fel, és vállaltam el, így pénteken és szombaton délután erről fogok beszélni a képzésen résztvevőknek.

Annyiban nem teljesen új a tárgy, hogy jelentős részben azt fogom tanítani, amit a múlt héten tanítottam, de lesznek eltérések. Részben a képzés hossza miatt (ez most másfél órával rövidebb), részben a képzés jellege miatt (néhány olyan tantárgyat nem tanulnak, amit a másik csoport tanult). Így át kellett dolgoznom a tananyagot, és ezzel együtt kicsit frissítettem is azt.

Az ilyen intenzív képzéseknek egy hátránya van: annyira sok információt kell átadni rövid idő alatt, hogy nemcsak én szoktam elfáradni, hanem a hallgatók is. Az online forma ezen nem segít, bár tény, a rögzíthetőség lehetővé teszi a hallgatóknak a visszanézést, ha ilyenre van igényük.

Az anyag tehát kész, lássuk, mit hoz az új csoport!

Tanultad, de vannak kérdéseid? Onlinemarketing Klub!

<!–

–> Pénteki tanítás - új tárgyA cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://onlinemarketing.blog.hu/2021/04/23/penteki_tanitas_uj_targy