Most tényleg van olyan, hogy női marketing?

Most tényleg van olyan, hogy női marketing?
http://www.b2w.hu

A reklámokat még mindig férfiak gyártják – és a nők még mindig úgy érzik, hogy a legtöbb reklám nem neki szól. Ha igaz ez az állítás a multicégekre, akkor fokozottan igaz a hazai kisvállalkozásokra is.

Vajon létezik kifejezetten női marketing? Mit kell máshogy csinálni, ha a célcsoportunk többsége nő?

Ha ma nőknek akarunk eladni, akkor nem kövehetjük az ezer éves trendeket. Ma már egyszerűen mást, máshogy, más eszközökkel, más szavakkal, más képekkel, más üzenetekkel kell kínálni, mint régebben. Nem csak a fogyasztási szokások, de a generációs igények is nagyon sokat változtak.

Az igazán jó vásárlóerőt jelentő nők már nem akarnak “rózsaszín adót” fizetni, de szeretnek olyan helyen vásárolni, ahol valóban jól érezhetik magukat – akár a fizikai, akár a virtuális térben.

Egyáltalán nem könnyű őket megtalálni, mert hatalmas a reklámzaj, mindenki rájuk céloz – de csak kevesen találják el, mit is kéne igazán tenni. Szerencsére vannak válaszok ezekre a kérdésekre.

Most tényleg van olyan, hogy női marketing?
A női vásárlókhoz máshogy kell szólni, hogy örömmel vásároljanak nálunk – egy jól megtalált marketing eszköz milliókat jelenthet egy cégnek

Azoknak a cégeknek, akik nőknek adnak el, vagy nők számára szolgáltatnak, nemsokára egy célirányos konferencia is segít. Immár másodszor szervezi meg a női márkaépítésben komoly szakmai érdemekkel büszkélkedő Pálfi Éva a B2W fesztivált, október harmadikán, a Lurdyban.
Az előadók mindegyike bizonyított már azon a területen, amiről az előadását tartani fogja, és sikeres a nőknek szóló kommunikációban.

Érdemes ezen az eseményen akár kiállítóként, akár vendégként résztvennünk, ha női célcsoportnak értékesítünk. Egész évre felvértezhetjük magunkat fontos tudnivalókkal, sőt az itt épített kapcsolatok aranyat érnek.

A KKV marketing és a KKV üzleti csoportok tagjai számára a szervezők 20% kedvezményt biztosítanak, a b2wkkv kuponkód használatával.