Megújult a domain.hu

domain.jpg

Ez most egy meglepődött és örömködő poszt: megújult a domain.hu!

A “régi internet” utolsó működő bástyája volt ez az oldal: semmi reszponzivitás, semmi modern design, úgy nézett ki, ahogy azt ember megteremtette valamikor úgy 2003. körül… Jó, persze, kisebb változások voltak, de azért nagyon érett már ez a teljesen új megjelenés.

Pedig alapvetően egy fontos oldalról van szó, igaz, számos funkciója elérhető másokon keresztül is. Ugye a legfontosabb kérdés, amiért az ember a domain.hu-t nézi, az, hogy egy számomra fontos cím elérhető-e még. És ezt azért a domain bejegyző cégek is meg tudják mutatni.

Persze legalább ilyen fontos a lejáró domainek várólistája, és a meghirdetett, bejegyzés alatt álló nevek is. Plusz ha bármilyen jogi jellegű problémánk volna .hu domainnel, akkor is itt kell elkezdeni a nézelődést: itt érhető el a vitarendezés is, meg persze itt lehet megnézni a szabályokat is.

Ami nem változott, az a captcha. Továbbra sem sikerül elsőre eltalálnom, és bár én bevallottan captcha-vak vagyok, örültem volna egy egyszerűbb ellenőrzésnek is.

De megújult, és végre mobilról is egyszerű használni. A hivatalos hír és az új funkciók listája itt érhető el, az pedig külön jutalom, hogy a legfontosabb keresés már a címlapról is elérhető.

Szeretnél képben lenni, képben maradni az online marketinggel? Szeretnél egy moderált közösség tagja lenni? Vagy csak kibeszélnéd ezt a cikket? Gyere, és lépj be az Onlinemarketing Klubba!

<!–

–> Megújult a domain.huA cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://onlinemarketing.blog.hu/2021/02/17/megujult_a_domain_hu