Marketing Fotelkonferencia

fotelkonf_0408.png

Amikor kiderült, hogy egyelőre tervezhetetlen ideig a saját home office-ainkba leszünk zárva, és nem lesznek társas találkozók, akkor kezdett el motoszkálni a fejembe, hogy attól még a tudásmegosztásról nem kell lemondanunk. Innen jöt az ötlet, hogy csinálni kell valami online konferenciát. Aztán Gáspár Katalin, aki a Harmonet.hu tulajdonlása mellett rendezvényszervezésből él, bedobta a nevet: Fotelkonferencia!

Innen csak pár nap kellett, és elkészültünk az első Fotelkonferenciával, amelynek témája a marketing. Egy olyan tematikát találtunk ki, amely a “Tervezni a tervezhetetlent” cím köré épül: most, ebben a válsághelyzetben mit lehet és mit kell tennünk, hogyan reagáljunk cégként, hogyan változtassuk meg a kommunikációnkat.

Több olyan neves szakembert hívtunk, akik maguk is átélik a válságot, ráadásul nemcsak Magyarországról. Lesz egy előadónk Kuala-Lumporból, egy az USA-ból, és egy Bécsből is. Így kapunk egy kis kitekintést is a határokon túlra.

A program izgalmas, a technológia viszont új. Reméljük, az, amit kitaláltunk, működni fog: egy Facebook csoportban, Live videóként fog futni a konferencia. Így nem lesz korlátja a nézőszámnak, és egy jól ismert platformot lehet használni.

A konferencia nem ingyenes. Ez egy fontos döntés volt részünkről, és az oka az, hogy tudjuk, értékes tudást fogunk átadni. Ráadásul az előadóknak is van lehetőségük bevételhez jutni, így jó esetben nekik is segítünk. De a részvételi díjat olyan szinten húztuk meg, ami reményeink szerint nem lesz senkinek megerőltető: nettó 10.000,- Ft-ba, amiből ráadásul most adunk 20% kedvezményt, ha valaki használja a OMB2020FOTEL kuponkódot.

Gyere, vegyél részt a MARKETING.FOTELKONFERENCIÁN! Kattints a linkre, nézd meg a programot, és vedd meg a jegyed. Találkozzunk április 8-án, szerdán! 

<!–

–> Marketing FotelkonferenciaA cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://onlinemarketing.blog.hu/2020/04/06/marketing_fotelkonferencia_aprilis