Ismét konferencia, de nem online!

mdh.jpg

Tegnap konferencián voltam. Ez egészen tavaly márciusig nem lett volna egy különleges dolog, de azóta ez az első alkalom, hogy ne számítógép előtt ülve vegyek részt egy szakmai eseményen.

A Media-Digital Hungary első napján vettem részt, ami egy két napos hibrid konferencia. A ma is tartó rendezvény attól hibrid, hogy miközben az egész közvetítve van, és a jegyet vásárlók követhetik telefonról vagy számítógépről, addig személyesen is részt lehet venni rajta: ott lehetsz, amikor beszél az előadó, találkozhatsz az előadókkal, szervezőkkel, és a többi résztvevővel. Mint egy rendes konferencián.

Mennyire érdekes ez, hogy bő egy év után különleges élmény a konferenciázás! Ami évekig megszokott, már-már unalmas volt, az mára egyedi élmény. Én azért vettem olyan jegyet, amivel részt is vehettem rajta, hogy kipróbáljam milyen, hogy lássam, érezzem, tapasztaljam, milyen a visszatérés. És azt kell mondjam, most még jó.

Az előadások szokás szerint jók, persze az elmúlt időszakot lényegében mindenki érintette, kisebb-nagyobb mértékben. Voltak előadások, amelyeknek az apropót a járvány és annak következményei adták, más előadásokban csak említésre került, de azt hiszem, ahogy a gazdasági hatása a Covid-nak kitart még hónapokat, úgy annak a tartalomra gyakorolt hatása is ilyen, hónapokig tartó lesz.

Aztán meg majd persze ki fog kopni, szépen lassan. Mert a média piacon mindig történik valami, ami új, ami hír, ami érdekes. Covid ide, Covid oda.

<!–

–> Ismét konferencia, de nem online!A cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://onlinemarketing.blog.hu/2021/06/17/ismet_konferencia_de_nem_online