Ingyenessé tette prémium szolgáltatásait az olaszoknak a PornHub

A bajban össze kell fogni, de különös szituáció a mostani, hiszen sokan szeretnének segíteni, viszont éppen az a cél, hogy a lehető legkevesebbet érintkezzünk egymással. A kizárólag az online térre fókuszáló cégeknek viszont lehet, hogy nagy lehetőség nyílt most meg, az legalábbis biztos, hogy többen maradnak most otthon, mint általában.

Egy ügyes marketinges mindig kihasználja az aktuális szituációt, így tett a PornHub is, ingyenessé tette prémium tartalmait a járvány által különösen súlytott olaszok számára.

A nem túl távoli mediterrán országban olyannyira súlyos a pillanatnyi helyzet, hogy az élelmiszerboltokon és patikákon kívül szinte mindent bezártak, az izolációt megsértő fertőzötteket pedig három hónap elzárással, vagy 2500 euró büntetéssel “jutalmazhatják”.

Arról nem is beszélve, hogy ha egy olyan személy sérti meg a karantént, aki tudja magáról, hogy fertőzött, ennek következtében az életét veszti valaki, akit megfertőzött, az bizony gyilkosságnak számít, hasonlóan a frissen bevezetett hazai rendelkezésekhez.

Ingyenessé tette prémium szolgáltatásait az olaszoknak a PornHub
A PornHub olasz verziójának bejelentése.

A felnőtt tartalmakat kínáló cég akciója március hónapra vonatkozik, a Modelhub néven ismert brandjük, mely felhasználók által készített tartalmakat kínál pedig olaszországi kórházaknak ajánlotta fel bevételeit.

A kanadai gyökerű cég olyannyira komolyan gondolja, hogy segítsen otthon tartani az olaszokat, hogy még hitelkártyára sincs szükségük a regisztrációhoz. Hiába, ha van valami, amiért önként bezárkóznak az emberek, akkor az a szex.

A cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://minner.hu/ingyenesse-tette-premium-szolgaltatasait-az-olaszoknak-a-pornhub/