Ingyen támogatás a fejlődni akaró vállalkozóknak

2020-ban először kerül megrendezésre a Megvalósító Napok, ahova az ország minden pontjából, az interneten keresztül lehet csatlakozni és 7 napon át 38 sikeres vállalkozó beszél őszintén arról, hogy mitől lettek sikeresek. Ez jó hír neked, mert a siker másolható, ha tudod, milyen lépéseket kell követned.

Ez Európai Bizottság felméréséből az derül ki, hogy a hazai vállalkozók 60 százaléka beletanul a vállalkozásba és 40 százalékuk tartja magát ösztönös tehetségnek. Főleg könyvekből tanulják a vállalkozás építést és konferenciákon. 70 százalékuk használ excelt és csak 10 százalék valamilyen CRM-, vagy vállalatirányítási rendszert.

Meglepő módon így is sikeresek, mert elképesztő kitartást és emberfeletti munkát tesznek a vállalkozásukba, de úgy érzik mégsem stimmel valami. Azért lesznek vállalkozók, hogy szabadabbak legyenek, miközben egyre többet dolgoznak, nagyobb anyagi és jogi felelősséggel. Nem irigykedünk rájuk.

Pedig kis- és középvállalkozásokat mindenképpen versenyhelyzetbe kell hozni. Ebben igyekszik segíteni az ingyenes konferencia. A vállalkozói sikernek van képlete, léteznek üzleti modellek, stratégiák, amik már másoknál működtek. Olyan receptek, amiket csak követni kell. Ennek megfejtésére tesznek egy 7 napos kísérletet.

Eddig nem volt olyan rendezvény, ami kifejezetten azt tárta volna fel, hogy mitől lett sikeres 38 különböző vállalkozás. Ezeket a titkokat nem szokták itthon megosztani, féltik.

Fő cél a tudáshiány enyhítése.

Talán elindul egy pozitív tendencia azzal, hogy 38 vállalkozó leült egy kamera elé és nem titkolt el semmit abból, hogy mi működött nekik és mi nem. Mit csinálnának máshogy és mit ugyanúgy.

A rendezvényen olyan emberek adnak elő, mint te. Nem milliárdosok, nem örököltek, nincs szuperképességük. Csak jól csináltak valamit. Nem a vállalkozási ötletük volt különleges, nem pályázatokat nyertek, nem kapcsolatok segítették őket. De akkor mi? Erre keresi a választ a konferencia.

A rendezvény célja, hogy feltárja, hogy mi a közös 38 vállalkozás sikerében, milyen másolható stratégiát találtak, amit a nézők sikerrel tudnának kamatoztatni a saját vállalkozásuk sikerében. Csak el kell fogadnod mások tanácsait.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Még lehet jelentkezni, de a létszám korlátos technikai okok miatt, aki részt szeretne venni, az itt tud regisztrálni.

A cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://senpai.hu/ingyen-tamogatas-a-fejlodni-akaro-vallalkozoknak/