Hogy lesz harmincezer forintos havi hirdetési keretből hárommilliós bevételed?

Hirdetnék az Interneten, Lacikám. Te ugye tudsz ilyet, hogy felül, a Googleban ott legyen az ajánlatom, ha valaki beírja a keresőbe, hogy répahámozó! Ugye? A Gézu is csinálja, és neki bejött. Gondoltam napi egy ezressel elkezdhetnénk, aztán majd meglátjuk … 

Hogy lesz harmincezer forintos havi hirdetési keretből hárommilliós bevételed?

A válasz a címben feltett kérdésre: Sehogy! 

Amikor egy vállalkozó hirdetni kezd a neten, elolvas mindenféle anyagot róla, jó esetben végig kattintja a Google, vagy a Facebook hirdetési kisokosát, és végül felteszi az első ezreseket, mint Manci néni a lovin, helyre, tétre és befutóra, aztán várja az eredményt. Van, aki végül belejön, és gyakran nem is tudja, mit csinál jól, de eléggé bejön neki. Más pedig hatalmasat csalódik, és azt mondja nekem:

  • Nem működött ez a Google hirdetés Lacikám! Hogy mi ennek az oka? 
  • Elsősorban az az oka, hogy a közhiedelmekkel ellentétben ez is egy komoly szakma. Legalább 4-5 évet kell tanulni és foglalkozni vele minimum napi 8 órában, ahhoz hogy a megfelelő tudásszintet elérje valaki és önállóan kampányokat kezelhessen.
  • De mégis mit tudnék tenni, hogy eredményesebben hirdessek? Van néhány tipped?

2005-ben kezdtem el Google hirdetésekkel foglalkozni, azóta többszáz fiókot kezeltem, illetve építettem fel nulláról.

Van 3 olyan klasszikus hiba, amivel rendszeresen találkozok és nagyban befolyásolja a kampányok sikerességét, mégis számtalan esetben elkövették a cégek vele az utóbbi 16 évben.

1. Nem megfelelő weboldal
2. Nem versenyképes ajánlat
3. Hibás fiók beállítások (Google Ads)

Február 5-én tartok egy ingyenes online előadást, ahol ezt a tudást szeretném VELED megosztani, hogy azonnal megértsd, mik azok a konkrét dolgok amiket tehetsz annak érdekében, hogy kampányaid ne átlagosak, hanem kivételesen sikeresek legyenek.

A live előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, és csak az első 100 jelentkező vehet részt rajta.

Ezen a linken keresztül tudsz jelentkezni az előadásra, hogy 2021-ben sokkal jobb hozamot termeljenek a hirdetéseid, mint korábban.

Ha megnézted az előadást, INGYENES személyes konzultációt is kínálok neked, személyre szabottan. A konzultáció során választ kaphatsz a legégetőbb kérdéseidre, kimondottan a saját vállalkozásod online marketingjével kapcsolatban. Az ingyenes konzultáció időtartama: maximum 60 perc.
A személyes konzultációra a weblapomon lévő űrlapon tudsz jelentkezni:

https://toptarget.hu/a-sikeres-kampanyok-titkai-webinarium/

Bővebben a cégről: www.toptarget.hu