Google Shopping a gyakorlatban – Magyarországon először

Exkluzív képzés ppc és e-commerce szakembereknek, online marketingeseknek

A Google Shopping gyorsan a webshopok vezető forgalmi forrása és értékesítési csatornája lett világszerte. Az lesz Magyarországon is. Íme az első gyakorlati képzés a sikeres beállításához és használatához
Nem köntörfalazunk: ez a képzés arról szól, hogyan lehet bevételt generálni a Google Shoppinggal. Azért merjük ezt így kijelenteni, mert évek óta rengeteg pénzt csinálunk az ügyfeleinknek Google Shoppinggal külföldi piacokon. Ezt a tapasztalatunkat osztjuk meg a képzésen.
Nekem ennyi is elég, jelentkezem a Google Shopping képzésre

Nekem ennyi is elég, jelentkezem a Google Shopping képzésre

Google Shopping a gyakorlatban – Magyarországon először

Az első teltházas Google Shopping képzés Magyarországon 2019. Augusztus 14-én

MIT KAPSZ, HA ELJÖSSZ A KÉPZÉSRE?

  1. Gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást. Megtanulhatod a Google Shopping sikeres beállítását és használatát. Megtanulod, hogyan indíthatsz ROI pozitív Google Shopping-kampányokat. A nap végére új tudással gazdagodsz, jobb szakember leszel.
  2. Google Shopping checklist-et, amit elvihetsz és használhatsz az implementációhoz. A csekklista minden lényeges elemet tartalmaz, ami a jó eredményekhez kell. Csak végigfutsz rajta, és máris tiszta képet kapsz.
  3. Ajándék konzultációt: egy 30 perces online konzultáció keretében segítünk a legtöbbet kihozni a Shoppingból. Közösen átnézzük a Merchant Center beállításait, a feed körüli teendőket. A konzultációra a képzés utáni 30 napban, előre egyeztetett időpontban kerül sor.

KINEK SZÓL A KÉPZÉS?

E-kereskedelmi piacon dolgozó PPC szakembereknek, e-commerce szakembereknek, projektmenedzsereknek, döntéshozóknak, online marketing szakembereknek, kezdő és középhaladó szintig. Nem kell expertnek lenned, de jó, ha eligazodsz a digitális marketing alapfogalmai között, láttál már belül kampányokat és elemzéseket.

A Google Shopping lesz a következő nagy durranás. Mint minden nagy durranásnál, a Google Shopping esetében is az early adopterek jelentős hasznot söpörnek be, mire a többség elkezdi használni a platformot. Csatlakozz az elején a trendhez!

TUDNIVALÓK

Képzés időpontja*: 2019. szeptember 4. 9:00-13:00
Helyszín*: HUBS.hu, Lónyay utca 54., Budapest 1093
Részvételi díj: 59.900,- forint + Áfa (bruttó 76.073,- forint)
* A részletek változtatásának jogát fenntartjuk

FONTOS: Ez egy gyakorlati képzés lesz, ezért a férőhelyek száma korlátozott, csak 20 fő vehet rajta részt. A téma exkluzivitása miatt várhatóan gyorsan megtelik, nem érdemes halogatni a döntést. Jelentkezz most a Growww Digital Google Shopping képzés aloldalán.

Mi az a Google Shopping?

Értő kezekben valóságos aranybánya. Máskülönben a Google egy speciális hirdetési megoldása, amely abban tér el a hagyományos hirdetéstől, hogy a csak szöveges találatok helyett a konkrét termékeket, illetve a termékek közül a legjobb ajánlatokat termékfotóval és árral együtt mutatja azoknak a webshopoknak a nevével, amelyek a termékeket kínálják.

Google Shopping a gyakorlatban – Magyarországon először

A Google Shopping szolgáltatást vásárlók milliói használják világszerte; 2019. júniustól pedig Magyarországon is elérhető. Így arra lehet számítani, hogy már a 2019-es szezon végére alapjaiban felforgatja a PPC hirdetési piacot az e-kereskedők számára, hiszen a felhasználók sokkal könnyebben győzhetők meg a vásárlásról, ha a találatok között szöveg helyett a termék fotóját és árát is látják.

Miért fontos a Google Shopping?

Mert átrendezi a találatokat, ezzel átrendezheti a piacot. Nyugat-európai tapasztalataink alapján a Shopping-hirdetések az összes Google Ads-forgalom akár 70%-át is szállíthatják – tengerentúli minták alapján a konverziós arányuk átlagban 30%-kal magasabb a hagyományos hirdetésekhez képest.

Google Shopping a gyakorlatban – Magyarországon először

A Google Shopping képpel és árral rendelkező termékhirdetései a Google találati lista felső pozícióit foglalják el, így lejjebb szorítják úgy a szöveges hirdetéseket, mint az organikus találatokat, így pl. mobileszközökön a Shopping dominanciája még inkább szembetűnő.
További információk, tippek, képzési időpontok e témában a Growww Digital Google Shopping edukációs weboldalán találhatók.