Én egy széket akarok venni

antique-2079936_640.jpg

Én egy széket akarok venni. Tegnap végképp elszakadt a forgószékem szövete, lassan kell vennem egy másikat. Olyan széket akarok, ami nem fog egy év alatt összetörni alattam, vannak kerekei, forog, gázrugós – és kényelmes.

Én egy széket akarok venni. Nem érdekel a története a cégnek, nem érdekel, mióta létezik a forgószék, nem érdekel, milyen szövet inspirálta a tervezőt. Nem érdekel a története a széknek. Az érdekel, hogy kényelmes legyen.

Én pontosan tudom, mitől kényelmes egy szék nekem. Nem mindegy, milyen széles a beleülő rész – vannak vékonyabb és szélesebb székek. Nem mindegy, hol van a karfája, és az sem mindegy, mekkora. Nem mindegy, mennyire tudom a magasságát állítani, és az sem mindegy, tudok-e rajta hintázni.

Ha széket akarok venni, ezek a dolgok érdekelnek. Meg persze az ára.

Ha te nekem el akarsz adni egy széket, akkor elsősorban ne mesét írj róla. Ha te nekem el akarsz adni egy széket, akkor mutasd be: mondd el, mekkora, mondd el, mit tud, mondd meg, hol tudom kipróbálni, és mondd meg, mennyibe fog nekem kerülni. Mesélj a garanciáról, mesélj arról, ki mindenki volt elégedett egy-egy konkrét székkel.

Én egy széket akarok venni. Nem mesét akarok hallgatni, nem a sztori érdekel. Nekem mindössze csak egy szék kell.

Segíts, hogy tudjak választani, ne az időmet rabold!

<!–

–> A cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
http://onlinemarketing.blog.hu/2017/07/13/en_egy_szeket_akarok_venni