Együtt segítünk a rettegett betegséggel küzdő gyermekeknek

A 2000 forintos álomjegyekből összegyűlt teljes összeget, tehát az adományok 100%-át a sajátságos célra fordítják (a banki és egyéb költségeket adományként a Kreatív Kontroll Kft. átvállalja).

Már 5. éve rendezi meg a KKV Marketing Facebook-csoport aktív tagja, és a KKvmarketing.info szerzője, Sipos Zoli a Ments életet karácsonyra akcióját, amely idén a rettegett betegséggel küzdőgyermekek álmait valósítja meg. Változatos, hogy ebben a túl korai és túl kegyetlen harcban mire van szüksége egy kis betegnek, így velük egyeztetve, aző igényeik alapján segítenek az összegyűlt összeggel.

Az álmokat a Ments Életet Közhasznú Alapítvány valósítja meg az összegyűltösszegekből. Az adományozók 2019-ben a megvalósult álmokról híradást is kapnak majd e-mailben.

A gyűjtés első négy napja alatt több mint 100-an összesen 1,35 millió forintot dobtak össze, így már legalább 11 gyermek álmát sikerül valósággá varázsolni.
Arra kérjük a csoport tagjait, hogy saját felületeiken és hírlevél listáikon osszák meg a Ments életet karácsonyra linkjét, és legyen közös célunk az álomvarázslás!