Brand életképek: Natura-Kozmetika, Springday Health Club

2018-ban egy szépségipari konferencián tartottam előadást lokális marketing témában fodrászoknak, kozmetikusoknak, műkörmösöknek és sminktetoválóknak. Héjja Izabellával itt találkoztam először. A személyisége lenyűgözött. Nyugodt, kiegyensúlyozott és céltudatos hölgyet ismerten meg  személyében. Később a munkáit látva a kozmetikusi szakértelme is megerősített abban az elhatározásomban, hogy írok róla a blogban. Készítettem vele egy rövid interjút, amit most itt olvashattok.
Brand életképek: Natura-Kozmetika, Springday Health Club
Héjja Izabella kozmetikus

Mit jelent neked kozmetikusnak lenni?

Számomra a kozmetika szolgálat. A szépség szolgálata. És ennél sokkal több. Számomra örök inspiráló erő, ami arra ösztönöz, hogy minél mélyebben megismerjem a bőrt, a hatóanyagokat és az eszközöket. 

Milyen az irányelveket követsz a kozmetikában?

Ma már jogos elvárás, hogy az alkalmazott technológia a környezetre ne legyen ártalmas, védjük a Földünket. Állatkísérletektől mentes legyen. Ne alkalmazzanak olyan hatóanyagokat, amellyel lehet, hogy megoldunk egy bőrproblémát, de számtalan káros mellékhatást okozhat. Sajnos, bőven van a piacon ezekből is.

Brand életképek: Natura-Kozmetika, Springday Health Club
Hifu, Image skincare, Hyamatrix arckezelések

Hogyan tartasz fejlődést a kozmetikai iparban lezajló gyors innovációval?

A XXI. század kozmetikája csaknem a fénysebességével fejlődik. Soha nem látott robbanásszerű innováció jellemzi. Ma már elérhető, hogy a bőr egyensúlyba kerüljön. Kozmetikai beavatkozásokkal meg lehet szüntetni, komoly aknés elváltozást, ráncot, pigmentfoltot, rozáceát, ekcémát, heget, de segít a megereszkedett bőrön is. Igaz ezeknek az eredményeknek az előfeltétele a folyamatos fejlődés, tanulás. Egy életforma. Napi 8-10 óra munka mellett folyamatosan szakkönyveket, kutatási eredményeket olvasni, kiállításokon, workshopokon tájékozódni, tanfolyamokon, továbbképzéseken tanulni. Majd a rengeteg új ismeretet mérlegelni, szétválogatni az „ocsút a búzától”. Mert nem minden újdonság hatékony és nem minden módszerrel tudok azonosulni!

Brand életképek: Natura-Kozmetika, Springday Health Club
Natura Kozmetika, Springday club

Hitvallás az általad megálmodott és vezetett Natura-Kozmetika, Springday kozmetikában?

A kozmetika megfontoltságot, nyugalmat és alázatot igényel, mert komoly károkat is okozhatunk.
A kozmetikával teremtünk. Nemcsak szép bőrt, de önbizalmat, harmonikus megjelenést. Úgy érzem, hogy minden egyes vendéggel növekszik a felelősségem másokért.

Minden tettemmel, gondolatommal őket szolgálom.

A kozmetikai kezelések megtervezése olyan, mint egy zenekari mű. Ha egy hangjegy vagy egy hangszer nincs a helyén, nem azt az eredményt érjük el, amit célul tűztünk. A kezelések során, ha egy hatóanyagot nem jól választunk ki, a bőr állapotában nem a kívánt változást idézzük elő.
A kozmetika számomra szenvedély. Általa megőrzöm a középpontomat, a szívem nyugalmát.
A vendégek számára egy olyan helyet próbálok nyújtani, ahol nem csak a bőr szépül, de a lélek is kisimul. Egy olyan hely, ahol a test a lélek és a szellem egyaránt megpihen.

Iza által nyújtott speciális arckezelések között megtalálható a HIFU, Image Skincare, Hyamatrix Anti-Aging kezelések.

Aki szeretne találkozni Izával a Natura-Kozmetika, Springday Health Clubban az alábbi elérhetőségeken keresztül megteheti.

Natura-Kozmetika, Springday Health Club
1042. Budapest, Árpád út 47-49
06 30 685 9805

Brand életképek: Natura-Kozmetika, Springday Health Club

A cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://strategiaimarketing.blogspot.com/2020/04/brand-eletkepek-natura-kozmetika.html