Boldog születésnapot, 444!!!

head-776680_640.jpg

Tegnap volt 8 éve, hogy elindult a 444.hu portál. (Az indulásról akkoriban itt írtam.) Az Uj Péter nevével fémjelzett újságnak nem fogok írni egy nagy dicshimnuszt (bár akár tudnék is), mert nem illene hozzá. A 444-ben pont azt a fajta stílust szeretem, amely nem konvencionális, amely nem akar olyan lenni, mint valami hivatalos újság. A 444 egy olyan jelenség, amely megosztó, de mégis hasznos. Amely ha nem lenne, hiányozna. Amely piszkálja azok csőrét, akik nem akarnak kontroll nélküli nyilvánosságot.

Lehet a 444-et utálni, lehet kritizálni, meg lehet próbálni lenyomni, de az az igazság, hogy mára nem lehet semmibe venni. Volt erre évekig próbálkozás, de egy olyan szolgáltatás, amely nyolcadik éve él – és lássuk be, határozottan politikai ellenszélben (és ezzel most finoman fogalmaztam) -, az mindenképpen számít. Ráadásul képes fejlődni is, többek közt az olvasók támogatásával.

A 444 túlélte a Covid19 miatti tavalyi reklámpiaci visszaesést is, de sokkal nagyobb érdeme, hogy túlélte az elmúlt 8 évet. Én nagyon remélem, túléli a következő sokszor nyolcat is.

Boldog születésnapot, 444.hu!

<!–

–> Boldog születésnapot, 444!!!A cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://onlinemarketing.blog.hu/2021/04/29/boldog_szuletesnapot_377