Azoknak, akik komolyan gondolják!

 megosztashoz.png

Mert kell egy hely. Egy hely, ahol lehet beszélgetni a marketinges feladatokról, ahol biztosan kapsz segítséget, ahol a troll kommenteket biztosan kitörli az adminisztrátor. Kell egy olyan közösség, ahol a téma adott, ahol szabadon lehet kérdezni, és bízni lehet a válaszokban. Kell egy hely, ahol utolérnek az új hírek, ahol lehet tanulni és lehet új dolgokat is hallani. Kell egy hely.

Ez a gondolat hozta elő már évekkel ezelőtt, hogy csináljunk egy exkluzív klubbot azoknak a cégeknek és embereknek, akiknek tudunk segíteni, akiknek szükségük van marketing tudásra. Tervezgettük, dolgoztunk is ezen, többször majdnem elindultunk, de végül az idei év Covid járványa adta meg az utolsó lökést: elindítjuk ezt a klubbot.

Ez a klub az Onlinemarketing Klub. Nem ingyenes, havi díjat kérünk érte (amit negyedéves, féléves vagy éves csomagban lehet megvenni), de nem is drága. Akinek a munkájához kell a marketing, annak kifejezetten meg fogja érni. Mert elég sok dolgot adunk, már az induláskor is:

Adunk egy zárt Facebook klubbot, amelynek csak az lehet a tagja, aki előfizetőnk. Ebben a klubban nemcsak mi rakunk ki témákat, amikről beszélgetni lehet, de várjuk a tagok kérdéseit, problémáit is – és igyekszünk megválaszolni azokat. Vagyis egyfajta online tanácsadást is nyújtunk.

Adunk egy weboldalt, ahol egy szintén zárt részben több szolgáltatásunk is lesz. Először is, minden fontos információt itt helyezünk el: marketinges híreket, cikkeket, külföldi cikkek kivonatolt fordításait. Másodszor számos kedvezményt, amit csak a tagjaink vehetnek igénybe. Végül kedvezményes személyes tanácsadást is biztosítunk.

Adunk online eseményeket: minden hónapban legalább egy olyan élő eseményt, amelyet a zárt Facebook csoportban közvetítünk. A témák változnak, a közös bennük a marketing, és az, hogy szakértők tartanak előadást vagy szakértők beszélgetnek. Az első rendezvény decemberben lesz, aztán januárban két újabb, és már az első februári esemény is megvan.

Szakmailag minden esetben az Onlinemarketing.hu tapasztalt és ügyes csapata áll a Klub mögött. Csak olyan szolgáltatásokat, cégeket ajánlunk, akikben mi is megbízunk. És nagyon fogunk arra figyelni, hogy a Facebook csoport is moderált és szakmailag hasznos legyen. 

Ez tehát az Onlinemarketing Klub. Gyere, és lépj be, legyél tag nálunk!

<!–

–> Azoknak, akik komolyan gondolják!A cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://onlinemarketing.blog.hu/2020/12/09/azoknak_akik_komolyan_gondoljak