A siker kulcsa: tudatos tervezés és szisztematikus megvalósítás

A Számlázz.hu-t senkinek sem kell bemutatni: 330 ezer magyar vállalkozás példája a bizonyíték arra, hogy jól megtervezett, jól pozícionált, jól árazott termékkel át lehet alakítani egy piacot és üzletileg sikeres vállalkozást lehet építeni.

A Számlázz.hu a felhőalapú számlázással tette ezt meg, és az elmúlt 15 évben elérte, hogy mára 330 ezer vállalkozás és közel 400 ezer felhasználó használja. De mi van a motorháztető alatt? Mi kell egy ilyen sikersztorihoz? Mennyit számít az ötlet, a tervezés, a kitartó munka? Mit tesz hozzá a marketing?

A siker kulcsa: tudatos tervezés és szisztematikus megvalósítás

Erről tart a Growww Digital egyórás élő webináriumot július 29-én 14 órától. Dunder Krisztián társalapító-ügyvezető vendége a Számlázz.hu képviseletében Megyesi-Fok Adrienn, valamint Kis Ervin Egon, a SmartCommerce Consulting partnere/vezető tanácsadója, aki több mint 10 éve támogatja a Számlázz.hu-t az úton. A webinárium üzleti és marketing szempontból is közelít a témához és olyan gondolkodásmódot mutat be, amely a Te vállalkozásod számára is használható lesz.

Regisztrációs link: https://growwwdigital.clickmeeting.com/a-siker-kulcsa-webinar/register?utm_source=kkvmarketing.info&utm_medium=event&utm_campaign=webinar_a_siker_kulcsa_tudatos_tervezes_es_szisztematikus_megvalositas