15 terméket, szolgáltatást ajánl a Minner. Arctorna, unikornis, benzintartály…

A Minner vállalkozók szerte ágazó tevékenységekben működnek. Most szemezgettem ajánlataik, termékeik közül. Érdemes végigpörgetni! Sőt cégvezetőként majd nézd meg milyen jó landing page-eket, promóciós oldalakat készítettek a vállalkozók. Igazán információdúsak.

#1. Már megint elfelejtetted előhívni a képeidet!

Fotó’s Dekor ajánlata: Már nincs elég hely a telefonon, memóriakártyán, hogy újabb élményeket örökíts meg? Mi segítünk, hisz a képek kinyomtatásával nemcsak elmented, hanem csodás színek által életre keltve, újra is élheted azokat. Te is már tervezed egy ideje, hogy előhívatod a mobilodban lapuló élményeidet? Válogasd ki most, szerkeszd meg a képeket és rendeld meg tőlünk. Ezekben segítünk!

Kattints ide és töltsd meg képekkel a fotóalbumjaidat!

#2. Hátfájások és gerincproblémák hatékony orvoslása – 3500 Ft/óra

15 terméket, szolgáltatást ajánl a Minner. Arctorna, unikornis, benzintartály…

Csuka Zsolt ajánlata: Most aztán a sok home office dolgozó ember a gerincét még jobban megerőlteti, és rossz testtartással végzi a munkáját. A fájdalommentes hátfájás és gerincprobléma a dorm módszer segítségével kezelhető. A Dorn terápia egy hatékony, biztonságos, kézzel végzett módszer, amely a testben lévő elmozdulásokat (gerinc, nyakcsigolyák, ízületek) segít korrigálni. 

Kattints ide és ismerd meg jobban a Drom terápiát!

#3. Unikornisos születésnapi díszítés a kisgyermekednek – ár 6000 Ft

15 terméket, szolgáltatást ajánl a Minner. Arctorna, unikornis, benzintartály…

Kölyökparty ajánlata: 10 perc alatt elkészítheted a születésnapi zsúr díszítését. Sőt még a meghívók is benne vannak. Dekoráld úgy a nagy napot, hogy az első perctől az utolsóig emlékezetes legyen! Az alap csomag 4 főre 6990 Ft, benne:

  • Meghívó (4 db)
  • Unikornis füzér (1 db)
  • Díszítő füzér (1 db)
  • Poharak matricával (4 db)
  • Papírtányér szalvétával és villával (4 db)
  • Lufik két színű összeállításban (6 db)

Ide kattintva tudod megnézni a részleteket, és a további csomagokat.

#4. Minner ingyenes landing page, promóciós oldal készítője – INGYENES

15 terméket, szolgáltatást ajánl a Minner. Arctorna, unikornis, benzintartály…

Rákattintottál néhány ajánlat itt az oldalon? Láttad milyen promóciós oldalakat készítettek a cégek? Ezt te is meg tudod csinálni! Rámennek a vevők a weboldaladra, de hiába a marketing, úgy érzed valami nem jön át a vevőknek? Elmaradnak az eladások? Ezen változtatunk! A Minner ingyenes landing page készítője segít, hogy növeld a konverziódat. Irányítjuk a vevők figyelmét!

Kattints ide a részletekért és készíts te is ilyen promóciós oldalt, mint a többi vállalkozó. Míg egy weboldalnak átlagosan 2% a konverziója, addig egy közepesen jó landing page-nek már 5%!

#5. Arctorna a feszesebb bőrért, sőt még a szemed is erősödhet – 4000 Ft/alkalom

Arckondi ajánlat: Úgy képzeld el a bőrödet, mintha egy ruhát ráadnál egy vékony hölgyre, rajta lógna, aztán egy telt hölgyre, rajta pedig feszülne. A tornával jól megmozgatjuk az izmocskákat, utána pedig ezek a pihenési időszakban nőnek, híznak így elkezdik kitölteni az arcon található barázdákat, azaz a ráncokat.

Kattints ide és próbáld ki az arctornát!

#6. Városi felfedezős kalandjáték, applikáció

15 terméket, szolgáltatást ajánl a Minner. Arctorna, unikornis, benzintartály…

MisteryCity ajánlata: Mit csináljunk a hétvégén? Itt egy programötlet! A mobilodon kiválasztod hogy melyik Kalandot szeretnéd játszani. Letöltöd a kiválasztott kalandot. Minden kaland több helyszínből áll, ezeket az állomásokat fel felkeresned a kaland során. A leírásban megtalálod, hogy hol van a az első állomás. Csak menned a helyszínre és elkezdened a kalandot…

Kattints ide és próbáld ki az applikációt!

#7. Általános szerződési feltételek és adatkezelési tájékoztató webshopoknak – 100 000 Ft

Dr. Markó-Lévai Szófia ügyvéd ajánlata: Webáruház indítani könnyű, de működés közben jön rá a vállalkozó, hogy átfogóbb szerződésekre van szükség. Az adatvédelemmel pedig még fontosabb foglalkoznod.

Kattints ide és tedd rendbe az ÁSZF-ed, és adatkezelési tájékoztatódat!

#8. Tökéletes lakodalom, gyermekfelügyelettel

15 terméket, szolgáltatást ajánl a Minner. Arctorna, unikornis, benzintartály…

Gyerekbarátrendezvény ajánlata: A ti esküvőtökön is lesznek gyermekes családok?Abban segítünk, hogy a kisgyermekes szülők is önfeledten tudjanak szórakozni. Hosszú a nap, nyűgösek a gyerekek. Legalább 6-8 órán át kell lekötni a gyerekek figyelmét. ami egy esküvőn nagyon nehéz. És akkor még nem is foglalkoztunk azzal, hogy a gyermekek szülei is élvezzék a ti NAGY NAPOTOKAT!

Kattints ide, ha igénybe vennéd a Gyerekbarátrendezvény ajánlatát!

Figyelem! Ez a lista bővülni fog, nézz vissza néhány óra múlva!

Fotó: Arseny Togulev / Unsplash

A cikk eredetileg az alábbi címen jelent meg:
https://minner.hu/15-termeket-szolgaltatast-ajanl-a-minner-arctorna-unikornis-benzintartaly/